Frustration...

Ja aldrig verkar det vara något positivt när jag väl hittar hit.. Jag skulle verkligen vilja ta reda på varför jag bryr mig eller vad jag känner när det gäller männen som har funnits i mitt liv. Dels pappan till min underbar lille son.. som hörde av sig innan sommaren och var så på om att de skulle ses nu.. varanan vecka för att lära känna varandra.. mm typ 1½ månad sen vi sist hörde något, alltså skulle det har hunnits med 3 träffar.. Vad Tycker jag om det här???
Jag vet inte!!! Blir förbannad för att han hör av sig, tar kontakt sen försvinner..men samtidigt så långt in i hjärtat vet jag ju att han inte vill och ALLA gånger han har hört av sig "vet" jag är för att folk i hans omgivning tycker det.. Han skulle nog välja helt att inte finnas..men det skulle han aldrig erkänna, utan säger att jag inte låter honom träffa Emilio osv... att vi har ett komplicerat förhållande...jo tacka F**n för det...
När jag vet att han inte vill ha Emilio.....Men jag gör allt min son ber mig om..varje gång som Emilio pratat om pappa och frågat om han ska komma har jag försökt att kontakta och fråga om en träff.. och 1 av 7 gånger har jag lyckats.. undrar vem det är som inte vill..

Sen har jag haft en annan man i mitt liv, en man jag inte har haft något val att ha i mitt liv... Min pappa.. Varför måste jag fortsätta att bry mig..varför kan jag inte bara släppa faansakpet och gå vidare..Han får mig att vända alla taggar ut, har inte hört av honom på säkert 3 månader om inte mer.. och att han inte bryr sig om mig, är väl något jag får ta ta..men va f**n..är det ingen av karlarna som funnits i mitt liv som ser vilken helt underbar son jag har..är det ingen som vill ha honom i sitt liv..är JAG så jävlig att de väljer bort att lära känna och vara en del av min son liv...
Min far tyckte hellre att en hund som jag ska vara hundvakt åt skulle sitta själv hemma i ett hus och bara få promenader än att den skulle få bo hos mig.. detta löste jag med kontakt med hundägaren så om en vecka får vi vara extra matte...Och nu är jag rädd när Emilios födelsedag närmar sig att morfar inte kommer dyka upp bara för han inte kan svälja sin stolthet och vara en bra morfar.

Faan som vanlig hatar jag kvällar, känner mig fet, ful och misslyckad!!