Jag vet, jag skriver såååå sällan😱

Jag önskar att jag kunde, hade tid att skriva oftare men livet går så fort just nu så jag är glad om jag hinner med det jag behöver hinna med 🥰
Jag trivs väldigt bra med livet just nu, jag har Emma som svept in i mitt liv för ett år sedan och gett mig så mycket glädje och ny syn på livet! 
Jag levde med den här positiva synen på livet redan innan och gjort nu i snart 3 år men med Emmas hjälp så har jag ännu mer positivitet i mitt liv!
vi väljer glädje så långt vi bara kan, vi har roligt och tar oss ann alla olika utmaningar som vi kan✊🏻
 
Jag har ibland känslan av att min lilla deppiga sida smyger omkring mig och försöker lurpassa på mig men jag har hittat sååå många sätt att må bra. 
Vägen hitt har varit 11 år lång, det har absolut inte varit lätt, jag har ångesten kvar men jag har hittat många sätt att leva med detta.
Den lättaste biten är att hålla deprissionerna borta med detta valet att välja glädje eller ibland att låtsas att vara en glad person har hjälpt mig mycket!!!
 
Ångesten är jag ju inte lika bra på, jag blir fortfarande helt skräckslagen när ångesten slår till, den kommer inte lika ofta nu, vardagsångest, ångesten om rädsla för döden och allt där omkring.
Men som vanligt om jag ska vara ärlig så är jag ju lika dålig som förr att utmana min ångest, jag fortsätter ju att undvika massa av saker som skulle trigga igång min ångest!!!
 
En av mina utmaningar under våren var ju ändå att min tanke var att släppa in någon i livet, även då bjuda in i det sexuella igen efter 6 år utan närhet!!!
Förvånad är jag nog att jag så enkelt har gjort det, men jag är helt övertygad över att allt har med att jag har kommit att trivas med mig själv.
Jag är säker på vad jag vill ha, jag är säker på att jag inte behöver någon annan för att klara mig men att det är trevligt att släppa in någon för att jag vill!!