Du får inte!!

Med blandade känslor sitter jag här idag.
Jag är helt säker på vad jag vill ha i livet och saker jag vill uppnå, vad jag vill känna och mina mål, alltså nu mennar jag inte allt i livet för jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor än men jag vet på ett ungefär vad jag vill ha ut av livet.
Jag vill hjälpa andra männsikor på alla sätt som jag kan, dels för att jag känner att alla människor har rätt att känna glädje och lycka och för att när jag gör det mår även jag bra.
Så jag tänker att det är en win win situation, lyckan när man har gjort något bra eller man har hjälpt en annan männsika fram i livet är den bästa känslan.
 
Sen mår jag för det mesta väldigt bra! Jag har en bra känsla i kroppen och jag tycker även om min egen kropp. Jag tycker om vad den ger mig och vart den för mig.
Jäklar vilket tycka om mig själv inlägg detta blev då, men jag har landat i att om man faktiskt tycker om sig själv, eller ja älskar sig själv så kan man älska andra av rätt anledningar och hjälpa andra personer på rätt sätt. Jag har inget behov av lyfta mig själv genom andra men jag lyfter mig själv varje dag för att orka fortsätta kämpa.
 
Men sen har jag gått och blivit lite kär, och jag vet inte om det är topp.... men det an det säkert bli så småningom. Kan väl säga att jag inte borde vara kär än utan att vänta på att ta det i rätt ordnining så ja det kanske är just det jag måste göra nu.
Ta ett steg tillbaka och se om det löser sig till min fördel eller inte..
Kan ju också vara så att om jag tar ett steg tillbaka så öppnar jag upp för andra möjligheter.. så ja jag ska nog landa i detta..
Märker ni hur jag sitter och övertalar mig själv att göra rätt, då jag är en männsiska som gillar att göra rätt.
 
"Du får inte" av Sonja Alden
Du får ta den tid du behöver för att förstå vad det du vill,
Du får be en bön att tiden, du behöver räcker till,
Du får samla dina tankar så att två själar kan få ro.