Sköna dagar!!!

Har haft ett par bra dagar, det börja torsdag ef/kväll när jag fick göra något jag älskar. Jag möte upp medlemmar/uskor i Mantorp och prata om vårat framtida sätt att arbeta! De ger mig så mycket energi och glädje och att få vara med dem när de gör detta är så fantastiskt, jag är helt slut efter såna träffar för jag får sådant adrenalin påslag så sen när jag kommer hem är jag helt slut, men lycklig!!!
 
Fredagen började tidigt, 03:20 och sen iväg emot Ullared med bästa vännen Jessica och syrran. Trevlig bilresa och en mycket bra dag på Gekås med mycket prat. Saknar så att ha mina vänner nära, att kunna prata när man vill. 
Kom hem med en hel del bra saker och en hel del tråkiga men nödvändiga saker.
 
Lördagen starta jag med ett hemmapass i 40 min innan frukost och dusch. Sen åkte mamma, jag och Emilio och gjorde barnensdag i Söderköping och vad bra det var anordnat. Det bjöds på bullar och saft lite här och var, vi tillverka svärd och drakar och Emilio fick massage. Sen bjöd jag mor och Emilio på Kina mat, efter det åkte vi vidare till en mysig lekpark och Emilio fick leka en timme! Vi avslutande med en glass på MacDonalds på vägen hem 😋
 
Nu har vi avslutat kvällen med sällskap spel och godis, ser fram emot mitt ABS and ASS pass i morgon!!!