Sjukare i huvudet än vad jag trodde 🙈

Det var länge sedan jag var här inne och ja jag tog ju tag i att jag mått sämre sökte vård och fått gå och ta olika prover under ett par ggr. Denna gång kände jag att jäklar så bra att jag lyssnar på kroppen och kände mig ganska så säker på att det var sköldkörtln som bråka med mig.
Har inte varit hos doktorn efter att de sista proverna men visa resultatet för min ssk på boendet och tydligen så mår jag väldigt bra, bara lite dåliga järn värden.
 
Så med detta måste jag inse att jag ännu en gång gjort mig sjuk igen 😢 min hjärnan lurar i mig att det är fel på kroppen men det är bara min hjärna som är sjuk🤯 Detta gör att jag just nu mår sämre än någonsin.
Framkallar jag sjundom själv???
Jag vet inte hur jag ska acceptera att jag troligen är sjukare i huvudet än vad jag trodde🥺
 
Någonstans måste jag acceptera detta för att hitta ännu en väg att leva på mitt liv, hitta en väg som gör att jag inte ska hamna där jag är igen...
Jag trodde att jag hittat ett sätt att leva med min HSP och ångest men ja 🤷🏼‍♀️ Tydligen måste jag jobba vidare på detta så ja gilla läget..
 
Men i övrigt så måste jag berätta att jag är KÄR 🥰 jätte kär... små små rosa moln kär.. har varit det ett tag men ej velat gå ut med det.. våran start var inte problem fri men nu  får jag känna öppet känns det som♥️