Privat eller inte🤔

Jag har sista halvåret eller mer varit lite i konflikt med mig själv.. alltså inte på något allvarligt sätt men mer i mina sociala medier.
Jag har aldrig målat upp en förskönande bild över vem jag är, vad jag kämpar med men känner på sista tiden att jag funderar på varför och meningen osv.
Jag klurar på detta då jag ibland kan känna att visa är väldigt privata medan andra bara visar det bästa i livet!
Jag är privat men inte helt utlämnande, alltså på insta inte här🤪 för här är jag nog väldigt privat (Tror jag) (ni får gärna komma med inputs och funderingar på detta om ni har mig både på insta och här)
 
Jag har haft en vecka då jag hamnat en i en svacka eller nedstämdhet typ... sådant jag brukar hamna i med jämna mellanrum! 
Jag kanske inte varit lika ledsen som jag brukar vara med jag hamnar i ett limbo🤷🏼‍♀️ Skicka in med planering för våren till de som skulle ha det och när jag gjort det så ser jag att av 7 tillfällen så har jag bokat in saker när jag redan är inbokad på annat😱 detta är en typiskt sak som jag gör när jag hamnar i dessa svackor🤷🏼‍♀️ Jag kan inte riktigt hålla reda på mig själv, snurrar till saker, glömmer saker. inte en positiv egenskap men ja jag jobbar på det!!