Underbart med sommar!

Jag älskar sommaren och värmen som hör till den, som ni kanske förstod på mitt förra inlägg så har ångesten att hitta tillbaka till mig.
Jag har trots allt haft ett riktigt bra år än så länge, jag är glad över att jag ej behövt ta några ångesttabletter sista året men känner lite att denna sommar kanske kommer bli så att jag kommer kanske behöva dem!
 
Idag har jag även jävla sug efter att röka, och det har jag inte haft på flera år, så jag vet att jag ballanserar på en lina när det gäller mina deprissioner och ångest när jag längtar efter att trösta mig med cigg.
Har även kanske märkt en högre längtan efter att dricka något eller flera glass vin/bubbel/cider och det är för att jag vill döva det jag känner..
Inte bra, jag vet, jag vet verkligen....
 
Försökte idag att ge mig ut på en cykeltur för att bli av med lite av demonerna, lite kanske det funkakade.. känner hur tårarna rinner under solglösögonen men vet att det bara är att fortsätta att trampa och trampa hårdare för att få upp puls och köra slut på mig!!
 
Kan inte just nu sätta ord på exakt vad det är som gjorde att jag hamna där jag hamna men tror att det kan vara lite av det jag skrev i min tidigare inlägg att alla förväntningar som ligger på en när det är sommar, att man ska göra saker, man ska planera saker och jag med förvänttningsångest har jävligtsvårt för det.
Sen tror jag ännu en anledning till att detta kom över mig är för att jag har lurat mig själv till att tro att jag utmanar min ångest men det gick upp ganska så hårt för mig att jag lurar mig själv att tro att jag gör det.
Min hjärna har blivit bra på att fly!!!
 
Ja ja jag kommer ju överleva detta också!!!