Svårt att prata om!!

Jag är väldigt öppen med att jag har ångest, försöker att förklara hur jag mår och känner mig MEN jag är inget bra på det och jag tror/vet att folk inte förstår hur jag mår. Jag försöker att vara en "normal" vän och på så sätt blir jag nog väldigt tyst och tillbaka dragen när jag har ångest, dels för att jag vet eller tror att ingen kan förstå mig, tycka att jag är larvig knäpp som känner som jag gör!! Detta gör ju att jag kanske håller mig undan mera då jag känner att jag kommer aldrig ändå att passa in. Jag vill ju kunna gör saker och jag vet ju att där det mesta så har jag ju haft roligt när jag tvingat iväg mig själv, och jag tvingar verkligen mig själv. I fredags när jag åkte med syster och min vän Jessica på en tripp genom Sverige, Danmark och Tyskland så hade jag mycket ångest hela veckan innan och jag hade svårt att prata om resan eller saker som handlade om inför, då resan blir för verklig för mig, så på fredag kväll innan vi ens kommit iväg har jag i mina tankar/ångest dött 10tals gånger, jag har brutit ihop, krampaktigt hållit om min son på nätterna ifall det blir den sista, jag har tagit farväl så många gånger.. Så ja man kan säga att ångesten sliter itu mig innefrån! Väl i bilen på väg så sitter jag på helspän tills efter Linköping och funderar på att hoppa av.. Mitt huvud skriker i mig att hoppa av, hoppa av.. Blir trött av mina ångest piller men vill ju inte sova när vi har gett oss i väg på en resa som innebär mycket körande och vaken tid.. Till slut måste jag slumra för att ångesten ska hålla sig någorlunda, för att jag inte ska hoppa av och verka svag och ynklig... Det funkar bättre i Danmark när jag får ha lite av kontrollen, då jag kör bilen men allt blir inte riktigt bra fören jag kommer hem till Sverige igen och vi "typ" är på väg hemåt!! Känner mig allt för oftas tråkig och bara till besvär. Tänkte på något min vän sa till mig, kommer inte riktigt ihåg i vilket sammanhang men ... Nej, jag skriver inte det.. För bloggen är till för mig, och inte ett ställa att prata om andra...
Idag sov jag länge eftersom det senaste dygnet varit mycket vaken och jag var helt slut efter våran resa, den gick bra och just nu kan jag säga att jag kan göra den igen!! Plocka lite hemma, handlade, bjöd mor och Horst på fika och sen gick jag ut och gick. Då halsen känns lite ond kände jag att det var bättre att vila och bara promenera, det var mycket skönt!
Är så väldigt nöjd över vad jag har presterat under min semester med min träning, jag har mått så bra av den och allt har funkat! Jag har kunnat ökat på mina pass och jag stormtrivs med mig själv!!